середу, 3 червня 2015 р.

Убтан "Суничка"

Убтан  - це трав'яний порошок для очищення і живлення шкіри. Він замінює мило, скраб, гель для душу і може використовуватись як маска.

Пудра нуту - цінний продукт, який містить максимальну кількість корисних речовин, таких як калій, кальцій, магній, залізо, цинк і білок. Завдяки її унікальному складу шкіра стає м'якою і шовковистою. Нутова пудра, яка використовується для умивання, добре видаляє чорні цятки.
Порошок полуниці містить фруктові кислоти, які делікатно прибирає відмерлі клітини, містить вітамін С, бере активну участь в процесах регенерації та живлення. Також суниця багата на поліфероли - антиоксиданти. В цій ягоді є велика кількість міді, яка стимулює вироблення колагену.

Вівсяне борошно має протизапальні та антиоксидантні властивості. Натуральний очисник - витягує із клітин токсини і очищує пори не викликаючи подразнення. Цей природний косметологічний компонент підходить для усіх типів шкіри.
Антиоксидантні властивості пудри солодки та її можливість посилювати регенерацію шкіри зробити її невід'ємним компонентом косметики для боротьби за молодість шкіри. Солодка м'яко очищує шкіру, допомагає налагодити роботу сальних залоз і стимулює формування волокон колагену. Також корінь солодки допомагає нормалізувати вироблення меланіну у шкірі.
Пудра пелюсток троянди укріплює, омолоджує і розгладжує шкіру.
Порошок гарбузового насіння багатий органічними кислотами, мінеральними солями, вітамінами та іншими корисними речовинами для шкіри.
Рисове борошно - відмінний косметичний засіб, який є профілактикою передчасних зморшок, а також сприяє рівному кольору шкіри. Рис дуже багатий на антиоксиданти та жири, які стимулюють вироблення колагену.









Використання: ложку убтану розвести до пастоподібного стану водою, трав'яним відваром чи молоком (залежно від типу шкіри). Далі масу нанести на вологе обличчя, зробити легкий масаж, залишити на декілька хвилин і змити теплою водою.

Скляна баночка (50г) - 90 грн
Подарункова скляна амфорна баночка (45г) - 100 грн
Пластмасова баночка (50г) - 80 грн
Пластмасова баночка (20г) - 40 грн

Склад: пудра нуту, порошок пелюсток троянди, пудра солодки, порошок вівсу, порошок гарбузового насіння, порошок полуниці, рисова мука, біла глина, вітамін Е.

Немає коментарів:

Дописати коментар