пʼятницю, 17 квітня 2015 р.

Убтан "Жіноча мрія"

Убтан — суміш розтертих в порошок трав, спецій, круп, глини і насіння — використовується як домашня косметика для очищення шкіри. По суті, це скраб для обличчя за рецептом аюрведи, але дуже м’який, а тому придатний для щоденного використання (замість гелю або молочка для вмивання). Крім власне очищення шкіри, він ще й зволожує її, пом’якшує, живить, омолоджує. Убтан  виготовлений з натуральних трав, які не пошкоджуються верхній шар шкіри, а бережно очищають обличчя. Окрім очищення шкіри, убтан бере на себе і догляд та зволоження вашої шкіри. Достатньо залишити його на декілька хвилин на шкірі, - і він стане прекрасною натуральною маскою для обличчя. В його склад не входять хімічні засоби, лише мікрочастинки трав, які є абсолютно нешкідливими для вашої шкіри. Користуватись ним дуже легко і економно. Для одного умивання достатньо чайної ложки убтану, який потрібно розвести водою, гідролатом (який вам подобається), молоком чи іншою доглядаючою рідиною.


Склад: пудра нуту, пудра персику, пудра лавандових суцвіть, порошок кореню мильнянки, пудра насіння амаранту, пудра плодів шипшини, біла глина, сушені пелюстки троянд.

 Термін придатності – рік. Час від часу струшувати баночку і стеж за тим, щоб в порошок не потрапила волога.
Спосіб використання: 1 чайну ложку убтану розвести теплим чаєм або відваром, кефіром, йогуртом чи водою до консистенції рідкої сметани, нанести на вологе обличчя, помасажувати та змити теплою водою. Для ефекту маски залишити на 5 хвилин, змити теплою водою.

Зберігати у щільно закритій банці, уникати попадання вологи та води.
Скляна баночка у формі амфори зробить цей убтан пречудовим подарунком!

Вартість:
Скляна баночка (50г) - 90 грн
Скляна амфорна баночка (45г) - 100 грн
Пластмасова баночка (50г) - 80грн
Пластмасова баночка (20г) - 40 грн

Немає коментарів:

Дописати коментар