понеділок, 28 грудня 2015 р.

Натуральний тонік для обличчя

Гідролат (квіткова вода) - це справжній подарунок для жінок, що піклуються про свою шкіру!
Вони практично не мають протипоказань до застосування, що робить їх універсальними для будь-якого типу шкіри. Завдяки позитивному впливу речовин, що входять до складу гідролату, вдається зняти запалення, почервоніння шкіри, зменшуються лущення і сухість. Крім того, гідролати сприяють тонізації шкіри. Вони звужують розширені пори і нормалізують роботу сальних залоз.
Як використовувати гідролат?
 - Гідролати можуть виступати в якості освіжаючого спрею.Можна розпорошувати на обличчя - це освіжить колір обличчя і додатково зволожить його. Гідролат можна розпорошувати і на всю поверхню тіла, наприклад для того, щоб освіжитись, стимулювати кровообіг або знизити температуру тіла. Рекомендується використовувати під час далеких поїздок. 
 - Квіткова вода чудовий лікарський засіб. Крім перерахованих властивостей продукту (тонізація шкіри, нормалізація роботи сальних залоз і т. д), гідролати рекомендується використовувати при акне і подразненні шкіри.

Гідролат троянди
Гідролат, приготований з пелюсток троянди, більшою мірою використовується в косметології. Дана речовина має заспокійливу і тонізуючу дію на шкіру, зменшує пігментацію, омолоджує. Шкіра стає м’якою, шовковистою, гладенькою і приємною на дотик.
Гідролат жасмину
Гідролат жасмину використовується у професійній косметології через унікальний комплекс корисних властивостей цієї рослини. По-перше, це потужний регенеруючий засіб. Він посилює природні захисні властивості шкіри, стимулює обмінні процеси, насичує шкіру вітамінами, надає шкірі гладкість і шовковистість.
Жасминова вода застосовується в засобах для зрілої шкіри.
Має він також сонцезахисну і ранозагоювальну дії. Він оберігає шкіру від передчасного старіння і попереджає появу пігментних плям - наслідків сонячного випромінювання.
Жасминова вода освіжає і пом'якшує шкіру голови, дозволяє повернути життєві сили ослабленому волоссю, поповнює втрачену вологу і мінерали, надає шовковистість, еластичність і блиск.
Також жасмин славиться своїми очищаючими, зволожуючими і заспокійливими шкіру властивостями. Він часто застосовується в лікувальних мазях і кремах при дерматиті, екземі, сухій і роздратованій шкірі.
Гідролат лаванди
Лаванда – рослина, яка має прекрасні антисептичні і регенеруючі властивості, тому рекомендується використовувати гідролат лаванди для пошкодженої або чутливої шкіри. Гідролат з лаванди живить шкіру, зволожує її і тонізує, надає заспокійливу дію при укусах комах. Речовина знімає головний біль, а також надає розслабляючу дію на людину, сприяє глибокому і міцному сну.

Гідролат ромашки
Гідролат ромашки має антибактеріальні та антисептичні властивості, ефективно бореться з проблемою акне, очищує пори і є дієвим засобом проти їх закупорки.  
Гідролат алое
Гідролат алое-вера – це косметичний засіб, який отримують в процесі дистиляції листя алое. Він оперативно зніме млявість шкіри, повернувши їй матовість, свіжість і тонус. Чудово зволожує, загоює шкіру, напуває її вологою. Ідеальний для дитячої косметики.
Гідролат липи
 Швидко оживляє і заспокоює шкіру, знімає почервоніння, матує жирні ділянки, покращує колір обличчя.
Пляшечка-спрей 30 мл - 25 грн
Пляшечка-спрей 50 мл - 35 грн

Немає коментарів:

Дописати коментар