пʼятницю, 14 серпня 2015 р.

Крем "Пелюстки троянд"

Крем «Пелюстки троянд» активно пом’якшує, вирівнює тон обличчя, зволожує та відновлює шкіру, стимулює утворення колагену та відновлення клітин. Він омолоджує шкіру і робить її пружною і гладенькою.
Містить активні компоненти: коензим Q10, гідролізат протеїнів шовку, кофеїн, хітин бета-глюкан, бета-глюкан, аллантоїн, інулін, бетаїн, папаїн, азелаїнова кислота, винна кислота, койєва кислота та ферулова кислота, які забезпечують якнайкращий догляд за шкірою!
 Властивості:
  • ·         розгладжує зморшки
  • ·         вирівнює колір обличчя
  • ·         зволожує
  • ·         омолоджує шкіру
  • ·         насичує вітамінами
 Тип шкіри:
Підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування:

Нанесіть невелику кількість крему масажними круговими рухами на очищену шкіру обличчя та шиї.

А тепер детальніше розглянемо склад цього крему:
Гідролат троянди зволожує шкіру і рекомендований для чутливої шкіри. Троянда чудовий компонент для омолодження, регенерації і підвищення еластичності й пружності шкіри.
Масло фундуку і масло мигдалю солодкого чудово пом’якшують, живлять, матують шкіру і відновлюють захисний бар’єр.
Гідролізат протеїнів шовку чудово утримує вологу і створює захисну плівку, завдяки чому шкіра стає ніжною і не відлущується. Також протеїни шовку захищають від негативного впливу ультрафіолетових променів, стимулюють вироблення колагену, покращує обмінні процеси і підвищує тонус. 
Кофеїн відновлює еластичність шкіри, уповільнює процеси старіння, має протизапальні і фото захисні властивості. 
Хітин бета-глюкан є дивом для розгладжування зморшок, чудово укріплює шкіру. Ефективний для відновлення функціонального балансу зрілої сухої і чуттєвої шкіри.
Бета-глюкан – це безцінний імуномодулятор шкіри. Стимулює вироблення колагену і еластину, захищає від сонця, загоює.
Аллантоїн міститься в коренях живокосту. Посилює епітелізацію і регенерацію шкіри. Позитивно впливає огрубілу шкіру, при цьому зникають подразнення, тріщинки і шкіра стає гладенькою й ніжною.
Фукогель містить тріо корисних для шкіри цукрів (L-фукоза, D-галактоза і галактуронова кислота), які в комплексі забезпечують довготривалий ефект зволоження. За тривалістю і мірою зволоження шкіри фукогель перевищує навіть гіалуронову кислоту.
Інулін сприяє зволоженню шкіри і робить її гладенькою і доглянутою.
Бетаїн отримують із цукрового буряку. Це природний зволожувач, який захищає мембрани клітин. Надає шкірі гладкість, м’якість і рівність кольору.
Папаїн позбавить від нерівної пігментації, розгладить зморщечки і забезпечить ніжну ексфоліацію шкіри. 
Коензим Q10 – це чудовий антиоксидант, який в мітохондріях і ліпідах клітинних мембран нейтралізує вільні радикали, цим самим допомагає уникнути процесу утворення зморшок. Також Коензим Q10 є енергетичним активатором клітинного дихання. 
Азелаїнова кислота має бактерицидну дію, знижує вироблення жирних кислот, які сприяють виникненню акне. Окрім антибактеріальної дії азелаїнова кислота також уповільнює утворення пігментних плям.
Винна кислота має відбілюючу і зволожуючу дію.
Койєва кислота  - це м’який інгібітор утворення меланіну. Койєва кислота припиняє розвиток нових пігментних плям, а також освітлює вже існуючі плями. Протизапальні, бактерицидні і фунгіцидні властивості також притаманні цьому компоненту.
Ферулова кислота – це природна речовина рослинного походження (із рисових висівок) захищає і відновлює клітинні мембрани. Вона бореться із вільними радикалами, тому є обов'язковою в догляді за зрілою шкірою. Ферулова кислота гальмує старіння шкіри, зменшує мімічні зморшки і «гусячі лапки». Вона також освітлює тон шкіри і вирівнює пігментацію.
 Склад: гідролат троянди, масло фундуку, масло мигдалю солодкого, гідролізат протеїнів шовку, Olivem 1000, Coco Silicone, кофеїн, хітин бета-глюкан, бета-глюкан, аллантоїн, фукогель, інулін, бетаїн, папаїн, коензим Q10, вітамін E, азелаїнова кислота, винна кислота, койєва кислота, ферулова кислота, натуральна запашка «Пелюстки троянд», Germal Plus.

Баночка 35 мл – 120 грн
Термін зберігання при t 6-8°С – 3 місяці


Немає коментарів:

Дописати коментар